Доступ до публічної інформації

           Метою Закону України «Про доступ до публічної інформації» є забезпечення прозорості та відкритості суб’єктів владних повноважень і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації.

        Цей Закон не поширюється на відносини щодо одержання інформації суб’єктами владних повноважень при здійсненні ними своїх функцій, а також на відносини у сфері звернень громадян, які регулюються спеціальним законом.

        Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» публічна інформація — це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб’єктами владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.

Порядок складання, подання запиту на отримання публічної інформації

      Надання публічної інформації ПП «АЄС СТАНДАРТ» здійснюється у відповідь на запит на отримання публічної інформації.

        З метою спрощення процедури оформлення запитів на інформацію пропонуємо подавати запит шляхом заповнення відповідних форм запитів на інформацію.

Запит на інформацію повинен містити:

     Для оформлення запиту на отримання публічної інформації:

•письмово ПП «АЄС СТАНДАРТ», вул. Рішельєвська, буд. 73, кв. 3, м. Одеса, Одеська обл., 65012 (на конверті вказувати «Публічна інформація»);

•за телефоном / факсом: (048) 702-41-01